Sprowadzenie samochodu przez Autotesto?

12 Mar 2019, 12:33

Witam korzystał ktoś c z tej firmy autotesto.pl w sprowadzeniu samochodu czy warto?
czesiek1
Nowicjusz

Auto: toyota
Skrzynia biegów: Automatyczna

13 Mar 2019, 13:14

Dwukrotnie korzystałem z usług autotesto, i w moim przypadku się sprawdzili. Za pierwszym razem uniknąłem dzięki nim zakupu szrota, za drugim utwierdziłem się w przekonaniu, ze autko warto łyknąć. Wszystko jednak zależy na jakiego eksperta trafisz, ja akurat miałem naprawdę spoko typa, z ogromną wiedzą w temacie. Z tego co słyszałem można jednak trafić gorzej, ale ogólnie trzymają pewien poziom. Jak dla mnie warto wydać te kilka stówek i mieć pewność, niż sie wpieprzyć na minę.
F1 FAN
RC Auto Fant
Janik
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

13 Mar 2019, 14:30

Mi mają sprowadzić i sprawdzić samochód za sporą sumę i nie chcę jej wtopić dlatego pytam
czesiek1
Nowicjusz

13 Mar 2019, 14:35

A czy ta firma zajmuje się sprawdzaniem aut tylko w Polsce czy może też za granicą?
Gość104264

13 Mar 2019, 14:46

i w Polsce i zagranicą mi szukają w Niemczech
czesiek1
Nowicjusz

13 Mar 2019, 15:29

Dział forum dotyczy nas - czyli firmy moto-zakup.pl :) która to również zajmuje się sprawdzaniem aut przed zakupem na terenie Polski. Jeżeli macie jakieś pytanie odnośnie naszej oferty proszę pytać śmiało. Jeżeli chcecie podyskutować o konkurencji zapraszamy do innego działu forum :ok:
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co daje aktywny mechanizm różnicowy?
    Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...

14 Mar 2019, 12:41

Mi mają sprowadzić i sprawdzić samochód za sporą sumę i nie chcę jej wtopić dlatego pytam

Nawet nie wiedziałem, że oni zajmują się też sprowadzaniem furek. Z tego co mi wiadomo to robią diagnozy aut używanych na terenie naszego cebulandu. I na tym sprawdzaniu znają się dobrze. Co do sprowadzania, to pierwsze słyszę. To na pewno o Autotesto.pl chodzi?

A czy ta firma zajmuje się sprawdzaniem aut tylko w Polsce czy może też za granicą?

Ja nic nie wiem na ten temat.

Jeżeli chcecie podyskutować o konkurencji zapraszamy do innego działu forum

Najprościej będzie poprosić adminów o przeniesienie, bo to rzeczywiście nie fair.
F1 FAN
RC Auto Fant
Janik
Nowicjusz

Miejscowość: wawa