Z niemiec stan podobno bardzo dobry silnik i rok będę później wiedział a jeżeli chodzi o wyposażenie to nie wiem na co patrzeć co masz na myśli klima napewno a reszta to co jeszcze się wlicza do wyposażenia. To może z innej strony jaki musiałby mieć silnik i przebieg żeby był żarty tej ceny ? To chociaż bym wiedział co powiedzieć komuś czy bym był zainteresowany czy nie.
Dobra panowie juz odpadl bo nie pasowal mi, a tak w ogole to byl z 2008r. 1.2 65KM jak fdla mnie zbt drogo porownojac do innych ogloszen. Dalej ostaje z niczym eh.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.