Witam. Mam problem ze jednym spryskiwaczem Otóż jest on chyba uszkodzony i przez niego w jedną noc zawsze wypływa cały płyn do spryskiwaczy który uzupełniałem. Wymontowałem wadliwe urządzenie, lecz nie wiem z jakiego to modelu samochodu Dodam, że spryskiwacze montował mój kuzyn z niemiec i też już pewnie nie pamięta z jakiego modelu. Proszę o pomoc w rozpoznaniu spryskiwaczy, gdyż chciał bym dokupić taki jeden. Szukałem troche po internecie i nie umiałem znaleźć Będę bardzo wdzięczny
Oznaczenia tablic rejestracyjnych samochodów Kontroli Skarbowej Sprawdź, jak rozpoznać auto po numerze rejestracyjnym Kontroli Skarbowej. Poniżej przedstawiamy aktualne tablice rejestracyjne używane na terenie naszego kraju. HSB – woj. podlaskie - Kontrola Skarbowa HSC – woj. ...
Mitsubishi Lancer Evolution - historia Lancer Evolution, często określany po prostu jako Evo, to ponad 23 lata pięknej historii mocarnego sedana zbudowanego na bazie modelu Lancer. Na przestrzeni lat powstało dziesięć generacji tego auta, a jego żywot zwieńczyła ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.