17 Lut 2009, 23:42
cześć mój nieszczęśliwy przyjacielu!!!Już mogę Cię takim nazwać,bo masz chłopie pozamiatane...wiem to z własnego doświadczenia gdyż swoją podobną przygodę rozpoczynalem 1,5 roku temu i jeszcze nie ma finału...ciężko jest prosić kogokolwiek o pomoc w tym trudnym do życia kraju.Wszędzie gdzie się pojawisz napotkasz jakiś murek...mój przyjaciel handlarzyk KRZYSZTOF S.postąpił ze mną podobnie.Autko zmieniało dzieki niemu posiadacza juz kilka razy,a to ja formalnie jestem jego właścicielem tak jak Ty bedziesz ,aż go nie wyrejestrujesz.Nie łudź sie ,że pan sie zgłosi,nie ma szansy.W moim wypadku o przebywaniu autka dowiaduje sie z listów wysłanych z komendy(raz zatankowali sobie przyjaciele na moje konto,innym jechali bez ważnego przeglądu,a teraz okazało się,że od trzech miesiecy stoi na "płatnym-dosć srogo"parkingu i nadal nie wiem jak się za to zabrać,bo dowód rejestracyjny leży w moim urzędzie komunikacji(a odebrać go nie mogę,bo przecież bez przeglądu autko było kiedy go zabrali-a jak zrobić przegląd auta którego nie posiadam)a bez niego mi raczej auta nie wydadzą...Może i dla mnie ktoś pomożę-w moim wypadku pocieszająćym jest fakt,iż wiem gdzie sie moje AUDI 80 znajduje...Trzymam za Ciebie kciuki-uzbroj sie w cierpliwosc-to pewnie troche potrwa....Pozdrawiam Wojciech