ST 220 na kilka miesięcy

22 Sty 2016, 14:46

Witam!
Mój galant chyba nie polubił mojej nowej dziewczyny i kiedy ta zajęła miejsce mojej byłej zaczął strzelać fochy. Już ponad 2 miesiące ciągle są z nim problemy i stoi u mechanika ujawniając usterki jedna po drugiej.
Zbierałem na coś lepszego, ale jestem zmuszony kupić coś do końca wakacji i wybór padł na ST220.
Chciałbym poprosić o opinie nt. awaryjności tego auta.
Nie mam zamiaru wydawać więcej, niż 25 tyś. z pakietem startowym. Myślę, że powinno wystarczyć.
No i proszę mi nie podawać alternatywnych modeli. Jak już upatrzyłem sobie mondeo, to będzie mondeo - jestem uparty ;)
Tak jak mówiłem - proszę o opinie o awaryjności, bo w sumie tylko to mnie interesuje. Musi do końcówki wakacji jeździć w miarę bezawaryjnie.
Szkoda tylko, że najładniejszy jakiego znalazłem jest tak tani ;( [link do oferty na Allegro wygasł]
Przejechałbym się obejrzeć, ale pewnie te zdjęcia to tona photoshopa i picowanie pod handel.
Riazek
Początkujący

Prawo jazdy: 26 11 2014
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Lexus GS MK2
Silnik: 4.3 V8 3UZ
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

22 Sty 2016, 16:27

Riazek napisał(a):Szkoda tylko, że najładniejszy jakiego znalazłem jest tak tani ;( [link do oferty na Allegro wygasł] ... 19569.html
Przejechałbym się obejrzeć, ale pewnie te zdjęcia to tona photoshopa i picowanie pod handel.

Słynny na całą Polskę Gubin wita :ok:
Jak tyle chcą to odpowiedz sobie na pytanie ile za niego dali.
Ogólnie auta tam są w bardzo średnim stanie, jakbym miał dalej niż 50km to bym nie jechał
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

22 Sty 2016, 17:32

Wiem o tym, dlatego nawet nie jadę ;) Może i na żywo też łądnie wygląda, ale na pewno kilka tysięcy musiałbym w niego wrzucić na start, żeby się do czegoś nadawał. Poza tym ciekawi mnie ile szpachli na nim jest ^_^
Riazek
Początkujący

23 Sty 2016, 12:44

Co powiecie o tym ogłoszeniu?
[link do oferty na Allegro wygasł]
Sprzedawca wydaje się być uczciwy. Co prawda po delikatnych przygodach, ale skoro szyby są oryginalne, to najpewniej niewielka stłuczka
Riazek
Początkujący

23 Sty 2016, 19:04

Riazek napisał(a):ale skoro szyby są oryginalne, to najpewniej niewielka stłuczka

A jak mu pęknie szyba od kamienia to już tylko blacharz i wspawanie ćwiartki...? :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    IF gold award nagroda stylistyczna dla Audi A3
    Najnowsza wersja Audi A3 została ponownie nagrodzona za nowoczesną stylistykę. W oczach jury przyznającego nagrody iF, zarówno wnętrze, jak i wygląd zewnętrzny tego kompaktowego modelu z Ingolstadt, wyznacza zupełnie ...