Stan techniczny auta - czy warto?

20 Cze 2018, 12:05

Witam!
Planuję zakup nowego używanego samochodu. Znalazłem ciekawe autko na otomoto ale przed zakupem chciałbym zobaczyć czy jeszcze to trochę pochodzi i znalazłem taką ofertę [link do Autotesto wygasł]. Pytanie czy warto skorzystać z ich usług? Miał ktoś z Was do czynienia z tym serwisem? Jeśli tak to dajcie znać, może to dobry sposób na cwaniaczków :?
mrpiotrek400
Obserwowany

Prawo jazdy: 25 06 2006
Auto: Audi A6 C6
Paliwo: Diesel

20 Cze 2018, 20:54

Z doświadczenia wiem że każdy sposób sprawdzenia auta jest dobry, jeżeli Panowie są profesjonalistami to czemu by nie? ale ja wole jeździć na stacje diagnostyczne z autem które kupuje
OptimusPrime
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 08 2011
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Ford Focus St

24 Lip 2018, 08:43

Jak najbardziej zgadzam się z tym stwierdzenie,że warto samochód sprawdzić na stacji diagnostycznej...
Fachowcy podpowiedzą w czym auto nie domaga i co wymaga naprawy na już!
Jak sprzedający nie zgadza się na taki "przegląd" to znaczy że ma coś do ukrycia :sly:
Sam często korzystam z usług takiej stacji i warsztatu i jak na razie już z dwoma samochodami trafnie mi podpowiedzieli!
Robię też u nich przeglądy i jak jest konieczność, to też mechanikę...
fancar
Nowicjusz

Miejscowość: Opole
Auto: Toyota
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Luksusowe SUV-y - które są najtańsze w utrzymaniu?
    Portal analityczny Kelley Blue Book przyjrzał się luksusowym SUV-om, które są najtańsze w zakupie i utrzymaniu w skali pięciu lat. Chociaż badanie przeprowadzono z myślą o amerykańskim rynku, zwycięzcami aż trzech ...