Stare Porsche

03 Gru 2007, 16:51

Z tego co ja wiem, to nawet GE było 2... :>
Naomi
Początkujący

04 Gru 2007, 18:13

Naomi napisał(a):Z tego co ja wiem, to nawet GE było 2... :>
Fakt, GE jest na 2 miejscu w obu kategoriach: smochody nowe i samochody uzywane ;)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

06 Gru 2007, 20:03

A czemu tak się stało, macie na to jakieś argumenty? Znaczy mniej więcej ja wiem, ale wasze zdanie jakie jest :)
Naomi
Początkujący

07 Gru 2007, 16:27

czemu tak, to chyba pytanie retoryczne, mają rozbudowaną ofertę, dużo opcji, których inne banki nie mają... dlatego czołówka jest taka a nie inna
Kozi
Nowicjusz

07 Gru 2007, 19:42

Naomi napisał(a):A czemu tak się stało, macie na to jakieś argumenty? Znaczy mniej więcej ja wiem, ale wasze zdanie jakie jest :)
w artykule pisali ze AutoOkazja podniosła im bardzo sprzedaż. W sumie już wcześniej mówiłem że to dobra oferta i okazuje się że się nie myliłem :)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

10 Gru 2007, 17:15

Dobra, bo flagowa i dobrze skonsktułowana!! Szkoda, że tak mało reklamowana...
Kozi
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...
    Czy Toyota planuje następcę MR2?
    Toyota od dawna zapowiada, że jej gama sportowych samochodów będzie składała się z trzech modeli. Obecnie na rynku jest oferowana Toyota GT86, a jeszcze w tym roku do pierwszych odbiorców trafi nowa Supra. Na ...

13 Gru 2007, 19:14

A ktoś w ogóle korzystał z tej oferty? Bo to mnie interesuje, sporo o niej czytał i się do niej przychylam, ale chciałbym poznać zdanie osoby, która miała z nią/ma do czynienia!
Snop
Nowicjusz

23 Gru 2007, 18:20

Kozi napisał(a):Dobra, bo flagowa i dobrze skonsktułowana!! Szkoda, że tak mało reklamowana...
wiesz podobno dobre produkty nie wymagaja reklamy bo rynek sam weryfikuje jej jakosc...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

30 Gru 2007, 17:35

Allegro.pl
:) ja szukałem i nie znalazłem
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

30 Gru 2007, 17:40

Odwiedz jakies amerykanskie strony. Tam jest duzo pasjonatów. Prawdziwy pasjonat naprawde dba o swój wóz. Poszukaj na [link do eBay wygasł] tam powinienes cos znalesc. Pozdrawiam
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn