Witam wszystkich!Czy ktoś zna stronę gdzie jest do sprzedania jakieś bardzo stare porsche może mieć nawet 20 lat i żeby kosztowało najwyżej 15000 zł.Proszę o szybką odpowiedż.
No za tą cene to tylko 924 albo 944
np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Większość polskich kierowców jeździ na krótkich odcinkach Niemal połowa kierowców deklaruje, że jednorazowo pokonuje nie więcej niż 10 km, a co trzeci przejeżdża dziennie do 20 km. Zaledwie 9 proc. badanych twierdzi, że ten dystans w ich przypadku jest dłuższy niż 30 km. Co czwarty ...
Hm raczej tak to bym nie ryzykował, ale samochodowy Kredyt bym rozważył, w sumie jak czytałem wątki to tym się zainteresowałem i można powiedzieć, że są bardziej opłacalne od gotówkowych!
To i tak jest mało! Moim zdaniem nie ma już takiej możliwości, w najbliższym czasie! Banki i tak mało zarabiają na tym! I nie będą chciały zarabiać mniej!
Uważam inaczej! Obniżą, jeżeli popyt na nie będzie mniejszy, a czy będzie... wątpię, One i tak są korzystne dlatego tak wiele osób je bierze, no bo 6,99% to nie dużo jak na moje oko, w porównaniu do Gotówkowych
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.