REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
725236408 napisał(a):1 Gdy przekręcam kluczyk w pozycji 1 ( wyświetlają mi się kontrolki ) to z przodu tak jakby z pod szyby zaczyna mi popiskiwać co jakiś czas.
725236408 napisał(a):2 Jak jadę to coś mi huczy z tyłu, jag by łożysko było walnięte,( może ktoś miał coś podobnego) i w dodatku lewe tylne koło i prawe są lekko odchylone na moje oko w nienaturalny sposób ( moge zrobić fotkę ) czy myślicie że sama geometria kuł to naprawi.
725236408 napisał(a):6 Kolejne to że dziś rano spoko odpaliłem auto, zajechałem na uczelnie. 2 godzinkach wychodzę i nie mogłem go odpalić - walną akumulator. NIC NIE BYŁO WŁĄCZONE. Odpaliłem na pych. potem jeździł i palił cały dzień?
725236408 napisał(a):7 Cały czas świeci mi się kontrolka od ABS-u i TRK??? ( kontrola trakcji ) a kontrolka od poduszki powietrznej miga sobie
725236408 napisał(a):9 Szukałem pozycji "Sam naprawiam samochód...." ale nie mogę jej dorwać ktoś ma namiar na nią
725236408 napisał(a):10 Może macie jakieś swoje porady dotyczące eksploatacji by długo mi jeszcze ten samochód służył