Sterownik pompy paliwowej Opel Astra G - używany, zamiennik?

29 Cze 2014, 15:21

witam,

chcialbym zapytac o porade w sprawie wymiany sterownika pompy paliwowej. Posiadam samochod Opel Astra G (2)

rok 2002, diesel TDI 1.7.

Kilka lat temu popsul mi sie wspomnainy sterownik. Kupilem za 700 zl uzywany. Po 4 latach popsul sie

zakupiony sterownik (w miedzyczasie po 2 latach ponownie sie popsul, po czym zostal zregenerowany).

Jak widac zatem regeneracja tego sterownika nie jest juz mozliwa. Czy moze ktos polecic mi co najlepiej

zrobic w takiej sytuacji (kupno nowego to koszt 7000 zl - co oczywiscie calkowiecie odpada). czy moze ktos

polecic jakis dobry zamiennik do 1000zl? lub zaklad mechaniczny w okolicach W-wy, gdzie moga mi pomoc w

takiej sytuacji ?

bede wdzieczny za pomoc!
wlodek777
Obserwowany

Auto: Opel Astra G
Silnik: TDI 1.7
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Wypadek czy kolizja? Zatrzymaj się, pomyśl i pomóż
    Jeżeli w zdarzeniu drogowym ucierpiały jedynie pojazdy – to znaczy, że doszło do kolizji. Jeżeli jednak poszkodowani zostali ludzie – mamy do czynienia z wypadkiem. Jak powinni zareagować uczestnicy i świadkowie ...