Zaczęła mnie zastanawiać taka rzecz . Występuje ona w moim samochodzie Peugeot 206 oraz w poprzednim Matizie red . Chodzi o to że gdy zgasze samochód to po ok 10 -15 minutach coś strzela spod maski . Strzeli raz i na tym się kończy z , czasem dwa razy
Tylko jak stygnie, jak stoi dłużej ani w czasie jazdy do nigdy .
Zauważyłem to niedawno jak wcześniej przyjeżdżam do pracy i siedzie w aucie przez dłuższy czas jak firma jest zamknięta. I usłyszałem to i sobie przypomniałem że w Matizie była taka sama sytuacja z też coś strzelało jak stygł Jutro się postaram nagrać to
Hamowanie silnikiem - niższe spalanie i bezpieczeństwo Hamowanie silnikiem to element techniki jazdy, dzięki któremu możemy z jednej strony zmniejszyć zużycie paliwa w naszym aucie, a z drugiej wpłynąć na bezpieczeństwo jazdy. Nie jest to jednak łatwy sposób hamowania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.