REKLAMA
Witam. Do tej pory jezdzilam stara fiesta , ktora nie dawala rady jechac pod gorke , strasznie malo mocy takze teraz chce cos duzo mocniejszego. Ostatnie 2 tygodnie jezdzilam astra 2 w kombi z silnikiem 1.8. Jezdzilo mi sie bardzo dobrze zdziwilam sie ze nawet parkowalo mi sie lepiej niz fiesta, tak wiec szukam cos podobnego, do 10000zl, rozwazam taka sama astre jaka jezdzilam.
Po jakims czasie mam zamiar zalozyc instalacje gazowa bo badz co badz jestem studentka;) podobaja mi sie kombi a wiecej bagaznika zawsze sie przyda rodzinie, wozek na pewno sie zmiesci razem z zakupami nie boje sie jezdzic duzymi samochodami, po zdaniu prawa jazdy przez 3 miesiace jezdzilam vanem i nie mialam problemow.
Podsumowujac, auto do 10tysiecy, silnik podobny do tej astry co mialam okazje jezdzic, zeby nadawal sie do gazu, malo awaryjny ,albo chociaz zeby czesci byly w przystepnej cenie, kombi bo na pewno sie przyda wiekszy samochod w rodzinie, oraz jakis minimum komfortu, el. szyby, lusterka wiecej nie wymagam chociaz na klimatyzacje sie nie obraze
Zakup planuje na przelomie kwietnia i maja, zeby miec czas na zebranie informacji, dokladne przeanalizowanie oraz poszukiwania, pieniadze i tak dopiero pieniadze bede miec za miesiac.
Jakies propozycje ?