STUDIA

22 Mar 2009, 13:40

Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem :mrgreen:

Jestem w technikum na profilu obsługa i naprawa pojazdów samochodowych...i mam pytanie gdzie dalej isć na studia<najlepiej> interesowała by mnie diagnostyka samochodowa,ewentualnie naprawa komputerów samochodowych :wink:
Mam nadzieje ze ktoś na tym forum uczy sie np na politechnice i doradzi coś :mrgreen:
RAVEN
Nowicjusz

14 Kwi 2009, 13:49

tez o tym mysle, zwiazac sie jakos z motoryzacja, jako technolog czy jakis wyzszy mechanik (a nie jakis zwykly od pana zbyszka z grunwaldzkiej XD).

Mysle ze mechanika budowa maszyn lub elektrotechnika i brac specjalizacje przydatna w motoryzacji :)
CruelRaze
Nowicjusz

15 Kwi 2009, 22:02

no dokładnie od pana zbyszka to bez studiów można być :D ale ja mimo wszystko wolałbym poszerzyć wiedze....choć zbyt wielkiego odzewu nie ma na tym forum ;p
RAVEN
Nowicjusz

19 Kwi 2009, 07:34

nie wiem czy moge podac link do innego forum
ale mysle ze na streetracing pe el bedzie wiekszy troche odzew :)
CruelRaze
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najbardziej innowacyjne napędy samochodowe
    Jeszcze dwadzieścia kilka lat temu sprawa była prosta – na rynku były dostępne tylko samochody z silnikami spalinowymi. Wszyscy kierowcy robili to samo – wlewali do baku benzynę lub olej napędowy, które ...
    Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...