Studium policealne samochodowe

22 Maj 2011, 19:47

witam czy są u nas w kraju takie szkoły? z dobrym zapleczem warsztatowym ? mogą być płatne :p prosze mi coś polecic? moze są jacyc absolwenci na forum?
matheo1990
Nowicjusz

23 Maj 2011, 16:24

Niewiem skad jestes ale u mnie w sasiednim miescie (Katowice) jest taka szkoła,sam mialem tam isc ale plany sie zmieniły.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Maj 2011, 17:22

czesc ja na przykład chodzilem do Bytomia tu masz strone www.zsms.bytom.pl polecam
RTK
Nowicjusz

Miejscowość: Będzin

24 Maj 2011, 11:58

myslałem o szkole w gliwicach http://www.zssam-gliwice.pl/ ponieważ ze strony wynika ze maja fajne warsztaty. Jestem z południa polski wiec to nie problem. A mógłby Pan powiedzieć coś wiecej na temat szkoły w bytomiu? Dużo się pan tam nauczył? i czy możliwe jest też robienie kierunku elektronika samochodowego razem z mechanikiem? W jakie dni są zajecia? Chciałbym coś wiedzieć zanim sie przejadę i może złoże papiery
matheo1990
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Structural Blue Edition
    Limitowana wersja Structural Blue Edition, pokazana w 2017 roku, to najciekawsza odsłona Lexusa LC. Sekretem tej wyjątkowej edycji specjalnej jest niebieski lakier Structural Blue, inspirowany barwą tropikalnego motyla Morpho ...