Stuki w megane-scenic 1.9 tdi1998

27 Lut 2010, 13:01

Witam mam problemik ze swym autkiem cały czas mam stuki w przednim zawieszeniu a wymieniłem amorki a i na wachaczach tez niema luzu i niewiem czy czasami sanki-kołyska nie jest gdzies luzna albo przegub moze jest czasniety doradzcie cos
skorpio1968
Nowicjusz

Miejscowość: wielkopolska
  • 27 Lut 2010, 14:41

moja magiczna kula cos nie może dzis odpalic i nie zgadne :mrgreen:
    Colicab
    Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

27 Lut 2010, 14:44

smieszne bardzo a ja mam nadal kłopot :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
    skorpio1968
    Nowicjusz

27 Lut 2010, 14:45

a ja dalej nie wiem :mrgreen: Nie wywroze co stuka, jedz do mechanika
    Colicab
    Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

01 Mar 2010, 19:27

Mechanik niech pomysle byłem juz u 6 mechanikow i nic wszyscy powiadaja ze to normalne a mnie te stuki denerwuja ja mysle ze to jeszcze moze byc maglownica mam racje :roll: :mad:
    skorpio1968
    Nowicjusz

01 Mar 2010, 19:53

może byc z 5 milionów rzeczy od jakiejś blaszki/wtyczki co sie majta, przez łożyska amortyzatorów, tuleje wahaczy, sworznie, łożyska piasty, ciężarki doważające półosie, zaciski hamulców, tarcze hamulcowe, gałki kierownicze, drążki reakcyjne, koncówki drążków..... i tak dalej i tak dalej :mrgreen:
    nawet nie napisałeś kiedy ci stuka :mrgreen: więc co się dziwisz że masz takie odp?? :mrgreen:
    Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
    pocieszny
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
    Miejscowość: z błota ;)

01 Mar 2010, 20:15

juz sie poprawiam wiec tak kiedy skrecam w prawo np. rondo lub kiedy koło wpadnie w jakis dołek a juz wymienili mi prawie wszystkie gómy na wachaczach na łoncznikach i gdzie tam jeszcze sa...... :evil:

[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 17:02 ]
    witam -co do tych stukow w mym aucie to juz doszłem sam wiec dałem zwrotnice do regeneracji (100zł) ale to jeszcze nie było to po głebszych ogledzinach okazało sie ze sworzen wahacza uszkodzony (70zł) wymiana i juz wszystko oki mysle ze juz bedzie koniec mych kłopotow i tera tylko wycieczki rodzinne góry no i nad morze bende smigac bez usterek ..................pozdrawiam wszystkich :razz: :lol: :grin:
    skorpio1968
    Nowicjusz