Subaru Forester - co sądzicie?

24 Mar 2008, 19:26

co sadzicie o subaru forester czy to kombi czy suv jak silniki (szczególnie boxer),wyposażenie i właściwości jezdne?
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

25 Mar 2008, 00:15

To taka mieszanka tych dwóch gatunków :P Silnik subaru...auto dla osób, które znają się na rzeczy i cenią sobie tą japońską markę, co do silnika...moc robi swoje :) ale przy tym spalanie jak na rodzinne auto nie będzie niestety małe...to jest auto nie dla przeciętnego Polaka... Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

25 Mar 2008, 21:18

Forester jest chyba zaliczany dla klasy SUV, ale jest to bardziej takie kombiakowate auto. Oparty jest o podwozie Imprezy i w usportowionej wersji bardzo dobrze radzi sobie na torze. Ogólnie niebrzydki samochód.
Matinho
Nowicjusz

Miejscowość: Grybów

26 Mar 2008, 18:56

pierwsza generacja byla strasznie brzydka szczegolnie z tylu
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

28 Mar 2008, 12:08

hehe,moim zdaniem to auto nawet niewyglada :D przecierz jakei to jest brzydkie sprzodu,jak by mu kto to dokleil:D hehe...
WiemCoMówięMówieCoWiemDużoWiemWiecDużoMówię
bigboy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Ratowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Supercinq GT Turbo
    W styczniu 1985 roku, czyli zaledwie cztery miesiące po wprowadzeniu Supercinq, pojawiła się wersja GT Turbo. Był to samochód o nowoczesnej stylistyce, innowacyjnie rozwiązanym wnętrzu i bardzo dobrych osiągach. Jak ...
    [2018] Peugeot 508
    Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...