Subaru impreza Co myślicie?

15 Paź 2007, 14:33

Co myślicie o SUBARU IMPREZA 4x4 z silnikiem 300KM i 2.5 L ?
dareg
Początkujący

19 Paź 2007, 16:59

Żeby odpowiedzieć na to pytanie, trzeba książkę by tu napisać. Ale ja postaram się krótko:

W rękach kierowcy, który MA OGROMNE POJĘCIE O TYM JAK I CO ROBIĆ Z SAMOCHODEM - należałoby w tym miejscu przepisać wszystko co zawiera słownik synonimów wyrazu REWELACYJNY, BOSKI i CUDOWNY...

Natomiast w rękach kierowcy któremu się wydaje, że potrafi jeździć, a rzeczywistość jest inna - PIEKIELNIE NIEBEZPIECZNA MASZYNA DO ZABIJANIA, URZĄDZENIE, KTÓRYM MOŻNA SOBIE I INNYM ZROBIĆ NIEZŁE KUKU :!: :!: :!: :twisted:

Takie właśnie jest SUBARU IMPREZA WRX STI...

No i fajnie jest mieć przy tym autku małą rafinerię za domem...(32 l/100km - sprawdzałem) :lol:
Pozdrawiam, Marcin
kuzi4
Nowicjusz

Miejscowość: Chrzanów

19 Paź 2007, 18:58

No może trachę przesadziłeś ze spalaniem chyba że obrotomierz pokazuje od 6 tys. do końca czerwonego pola a poza tym miałem okazję jeździć takim cackiem i stwierdzam, że jest dopracowane ma bardzo twarde zawieszenie i dobre osiągi a paliwa zużywa tyle co "zwykła" cylindrówka ok 3 - 3,5 l .
fiszmen9
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Szklana pułapka 5": Klasa G, Sprinter, Unimog i Zetros
    "Szklana pułapka 5" trafi do polskich kin 14 lutego br. Mercedes-Benz ma w filmie silną reprezentację, a auta spod znaku trójramiennej gwiazdy będą obsługiwały jego premierowe pokazy w Londynie i Berlinie. John McClane ...