Witajta
Jak w temacie - rocznik 2005, silnik 2.5 165KM oczywiście typu boxer- zastanawiam się nad założeniem - jakiego typu instalkę można zakładać, ew. doświadczenia i co najważniejsze kto by się podjął tematu ze śląska (Bytom, Katowice, Będzin itp).
Pozdrawiam
System 4Control z elektronicznie sterowanymi amortyzatorami Łącząc system 4Control (4 koła skrętne) z elektronicznie sterowanymi amortyzatorami, Renault w skuteczny sposób skoordynowało działanie dwóch kluczowych elementów z punktu widzenia zachowania samochodu ...
CityMakers - mobilność miejska w Paryżu Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
hmm czy ja wiem ... jest jeden z Wawy czarodziej i twierdzi że tylko bigas notabene z forum subaru.
O landirenzo malo słyszałem to już prędzej o stagach lub prinsie.
Super, że znasz dobrego gazownika. Jeśli sobie pozwala na montaż bigaza w subarakach i innych szybkich autach to chylę czoła. Elektronicznie i mechanicznie landirenzo i prince jest znacznie szybszy. Bajer w dobrych instalacjach jest taki by jak najmniej ingerować w auto. Aby nie stosować emulatorów, nie podłączaś sond itp. Jeśli chodzi o staga jest on popularny bo tańszy i nasz- krajowy.
Auto Gaz Holandia zaleca instalacje tylko holenderkie takie jak do fabrycznych subarynów Kotlec Neckam + lubryfikacja... Ktokolwiek wie ktokolwiek widział .... na temat tejże firmy i instalacji no i tylko lubryfikacja!! no to teraz robi się ciekawie Dla zainteresowanych....
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.