Już 26 września 2009 Lotnisko Sportowe "Muchowiec" Katowice.
Podnoszące adrenalinę wyścigi, sceny: koncertowa i klubowa, konkursy, wystawy i ogrom atrakcji !!!
Summer - festiwal na otwartym powietrzu, przywianie lata oraz wakacji
Cars - wyścigi równoległe , zlot samochodów sportowych, modyfikowanych i oryginalnych, wystawy dealerskie oraz motoryzacyjne, "Wojna Północ - Południe" - eliminacje, pomiar głośności oraz jakości systemu audio, konkurencje tuningowe oraz sprawnościowe.
Party - 2 sceny i namiot, ponad 15 artystów, w tym: Jay Delano, Tancerze You Can Dance, Max Farenthide, C-Bool, Base Attack, grupa taneczna Unnaturals
Otwarcie bram 10.00, start imprezy 11.00 bilety: 5zł/ kierowca z samochodem: 15zł
Więcej informacji:
Ostatnio edytowany przez ArteK 02 Paź 2009, 20:17, edytowano w sumie 3 razy
Najpierw pisali na stronce że będzie 27 czerwca potem zmienili że 4 lipca i mnie to wnerwiło bo 1 jechałem na wakacje a teraz 26 wrzesień i się ucieszyłem bo będę.
Takie pytanko czy ktoś z was jedzie swoim autem???
Summer Cars Party-26 Września Lotnisko "Muchowiec" w Katowicach
Luksusowy crossover Lexus LF 1 Limitless Na targach North American International Auto Show w Detroit zadebiutuje koncepcyjny crossover Lexus LF-1 Limitless. Wyrafinowane linie nowego modelu mają potencjał, by kształtować przyszłość flagowego luksusowego crossovera ...
Fabryczna renowacja japońskiego klasyka - Toyota 2000GT Sportowe coupe Toyota 2000GT to bardzo ważne auto w historii japońskiej motoryzacji, które po latach zyskało status legendy i prawdziwego rarytasu na rynku aut zabytkowych. Pierwszy supersamochód Toyoty i auto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.