Kolega dostał w prezencie w zeszłym roku udział w tym wydarzeniu. Pokazał mi fotki, to naprawdę coś niesamowitego, trasa to prawie 250 km najpiękniejszymi drogami Polski
Ostatnio edytowany przez przemekad, 30 Gru 2020, 13:58, edytowano w sumie 1 raz
No też widziałem fotki, a nawet klip Czytałem, że to właśnie organizatorzy kręcą takie klipy i też robią profesjonalne zdjęcia, ale to nie najważniejsze Interesuje mnie jak wygląda wgl ten dzień supercar
Z tego co się dowiedziałem od kolegi, to dzień zaczyna się od takiego sobie mini szkolenia i od razu startują w trasę. Ogólnie przygoda trwa około 6 godzin
Ano Nie wiem, czy co roku mają tą samą trasę i te same przystanki, ale w zeszłym roku przystanek był w jakiejś mega eleganckiej restauracji. Trochę odpoczęli, porozmawiali o biznesach, zamienili się autami i dalej w drogę
Lexus LS - limuzyna do dyspozycji Agnieszki Radwańskiej Lexus Polska, przy wsparciu Lexus Europe - podpisał umowę partnerską z Agnieszka Radwańska na rok 2013. Logo Lexus będzie widniało na tenisowym stroju Agnieszki Radwańskiej w wszystkich turniejach Wielkiego Szlema, turnieju ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.