czyli dane z autocentrum są wyssane z palca? tak tez podejrzewałem myslalem tez nad audi a6 4.2 w wersji podwyzszanej z gazem wg sprzedającego w mieście ok 18l lpg w co nie chce mi sie wierzyc bo na internecie ludzie piszą ze ten silnik im pali w automacie w mieście 15l lpg a i tacy co piszą ze pali spokojnie 25-30l lpg
moje 3.2 v6 210km gazu pali tak średnio ok 15-16l ale to jazda taka średnia nie miasto Trasa ok 13l lpg najmniej benzyny wg komputera trasa 10l, średnio 13-14, miasto od 16-17 w gore
XJ 4.0 NA AT palił mi 15 l gazu jadąc w trasie bez jakiś szaleństw, delikatnie muskając gaz i nie wyprzedzając itp. W mieście to i 25 l potrafił wypić gazu A np. Omega 3.0 w automacie trasa 13 a miasto 18
Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...
Kierowca i pieszy z FOMO bardziej niebezpieczny w ruchu drogowym FOMO (ang. Fear of Missing Out) oznacza lęk, że nie jesteśmy na bieżąco z informacjami w mediach społecznościowych. To ważny problem społeczny, który wpływa również na bezpieczeństwo ruchu drogowego. Kierowca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.