AreBie napisał(a):jiGsaw napisał(a):Z crv daj sobie spokój, bo to padaka. Pomyśl może o czymś w stylu Samurai albo właśnie ta Zafira.
UZASADNIJ !
Może dlatego że to jedno z najbardziej niezawodnych aut w historii ?
Jak się domyślasz pewnie, napisałem to po złości, tak samo jak Ty mi zawsze piszesz i uzasadnię również w podobny sposób w jaki Ty np. swoje uwagi o E46.
Tak więc trochę cytatów z internetu.
"crv to kupa, 2000r a rdza go tak zerzarła że szok, silnik 2.0 już jest drugi bo tamten wcinał pół litra oleju na 100km i tylko kasa w remont stracona, drugi silnik z anglika automata 70 mil przlotu i też olej łyka."
"crv to taki babski samochod wiekszosc bedzie ci radzic crv mam y60 szajs nie warty swojej kasy rdza silnik wadliwy czesci drozsze niz do e39 a kupilem naprawdę dobry egzemplarz"
"Mój ojciec też kiedyś chciał CRV, z tego co słyszałem samochód w gruncie rzeczy dobry, oszczędna benzynka 2.0... więc pojechałem obejrzeć. Co moge powiedzieć- do terenówki temu jest daleko, no ale to wiadomo, że napędy zapinają się dopiero przy jakiejś tam prędkości..., samochód strasznie niewygodny, siedzi się jak na krzesłach, niepraktyczny, a o wypadach w teren chyba bym zapomniał. Następna rzecz która mi się nie podobała- auto było z 2000r. a wnętrze masakryczne, rzekłbym lata 80'te."
"jak dla mnie crv z tym silnikiem to kupa, a blachy w japońskich samochodach po prostu zadzwiają mnie jak mogą być lipne! samochód 5 lat a pod spodem wszystkie nakrętki zardzewiałe, w komorze silnika to samo."
Aby nie było aż takiego nieobiektywizmu jak u Ciebie to wklejam też dobrą opinię znalezioną.
"a co do CR-V...
1. gen, to nie, ale 2. gen w swojej klasie zamiata wszystko, jeśli pominie się "dizajn""