Zastanawiam się nad SUVem dla siebie. Mam na to około 45 tys zł. Co w tej cenie mogę kupić? Czy Citroen Cactus jest dobrym wyborem? Myślałem nad Ford Kuga i Peugeot 2008.
To bierz kombi/minivana, bo SUV to przepłacanie za auto, które jest mniej wygodne, więcej pali itd. A Cactus ma tyle wspólnego z autem rodzinnym co Citroen C3.
Starszy kierowca nie znaczy gorszy Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...
- silnik 3 cylindrowy warkocze nieprzyjemnie - malo pali (srednia z 500km to 5l) - bardzo zle tlumi zlej jakosci drogi (zbyt duze kola, standardowe to 17") - brak prawego nawiewu na szybe - sterowanie klimatyzacja z dotykowego ekranu - dosyc ciasny
Za 45 tysięcy jest bardzo duży wybór aut: Peugeot 508 Citroen C5 Ford Mondeo Mk4 Mazda 6 II Honda Accord VIII Opel Insignia Renault Laguna Toyota Avensis Hyundai i40
Wszystkie SUVy są ciasne w stosunku do tego co możesz kupić w podobnej cenie i roczniku. Dla przykładu taka Kia Venga czy Hyundai ix20 mają o wiele więcej miejsca w środku przy podobnych wymiarach zewnętrznych - sprawdzą sie jako małe auta rodzinne i mają zaletę wysokiej pozycji za kierownicą, którą zawsze chwalą kierowcy SUVów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.