Arona w tym budżecie ma kiepskie wyposażenie, poza tym to auto to segment B+ (powstało na bazie Ibizy/Polo). Zamiasta na Aronę spojrzałbym na Hyundaia Kona i Kię Stonic: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
myślałem też o konie. Umówię się na jazdę i tyle. Arona w exelent jest spoko wszystko ma czego potrzebuję nawet wersja niższa jest całkiem spoko. Kona tylko troszkę mniejsza.
Jestem po testowym śmiganiu Seat Arona 95km to auto jest świetne. Nawet te 95km daje radę nawet na autostradzie. Jak dla mnie Myślę, że wybiorę właśnie Arone jeszcze myślę czy 115km czy 95km ale raczej 115 w wersji full led
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Opel Mokka w nowym segmencie samochodów SUV subcompact Nowy SUV Opel Mokka rozszerza ofertę marki czyniąc z niej pierwszego niemieckiego producenta, który wprowadza na rynek samochód w dynamicznie rozwijającym się segmencie samochodów SUV subcompact. Pomimo ...
yeti65 napisał(a):Vitara najlepiej wyposażona i najmocniejsza, jeżeli odpowiada Ci wielkością to jak najbardziej jest warta zakupu, tylko zawieszenie sztywne, a że demo, to nic nie przeszkadza.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.