Nic nie wiem o Ssanyongu, oprócz tego że mi się z wyglądu nie podoba Mitsu oraz Hyundaia polecam, jak chcesz więcej info to pisz na PW albo wjedź na oceny w autocentrum.pl, Nissan też pewnie nie będzie zły ale podobnie jak z SY niewiele o nim wiem więc się nie będę wypowiadał...
Ale do mitsubishi bedziesz lał i lał i bedzie chciał więcej. W przeciwieństwie do Nissana masz możliwość Diesela i LPG przy Dieselu są to nie wielki róznice Pb- okolo 8-13L ON-7-12L
Dla porównania Mitsubishi pije okolo 15-16L
Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...
Europejska premiera samochodu Volkswagen Jetta Hybrid Jetta Hybrid jest napędzana nowoczesnym silnikiem benzynowym (TSI o mocy 110 kW/150 KM) oraz silnikiem elektrycznym o mocy 20 kW – takiej samej, jak w XL1, jako skrzynia biegów montowana jest seryjnie automatyczna, ...
Nie no mi już pomysly się konczą , a BMW X3 też opada Może jeszcze zobacz Chevroleta Avalanche
I coś z Suzuki Suzuki Grand Vitara,Suzuki Ignis
I jeszcze Toyota 4Runner,Toyota RAV4,Toyota Sequoia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.