Witam serdecznie od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem auta interesuje mnie Suv/Terenowe za kwotę nie wyższą niż 25 000zł. Moje wymagania co do auta musi być obszerne we wewnątrz, wygodne, aby miało przysłowiowego kopa, ale żeby spalanie nie przekraczało 11-12l, paliwo benzyna lub diesel. Aby można śmiało pojechać zagranice i nie martwić się czy dojadę do celu (chodzi mi o to aby auto nie było zbyt awaryjne). To chyba wszystko czego wymagam od auta, ale jeśli sobie coś przypomnę to dopiszę. Z góry dziękuje za poświęcony czas na odpowiedź
Bardziej na asfalt, ale żeby dał rade przejechać przez leśne drogi Akurat jest parę aut które mi przypadły do gustu a mianowicie : - Mitsubishi Pajero Sport - Jeep GC I i II oraz C II - Mercedes ML - Opel Frontera - Toyota Rav4
Z tych co wymieniłeś to polecam Jeepa GC tylko z silnikiem benzynowym + LPG bo nie spełni Twojej normy spalania. Poza tym polecam Subaru Forestera - mało awaryjny, bardzo dobry napę i super jeździ. Mercedes ML bardzo komfortowe auto, choć bardzo rzadko moge się przytrafic doszt kosztowne naprawy (z tego co mi się wydaje amortyzatory występują w komplecie ze sprężynami i sporo kosztuja)
Renault Spider Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...
Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.