REKLAMA
Witam.
Z gory powiem ze niezbyt znam sie na autach. Otoz moje jak do tej pory nieawaryjne auto musialo na moje nieszczescie sie zepsuc. A jeszcze gorsze jest to ze zepsulo mi sie w.niemczech, poniewaz wyjechalem do rodziny. Co do problemu, gdzies na okolo 370 kilometrze wysiadl mi 5 bieg, a dokladniej jak probuje na nim jechac to ow ten bieg automatycznie zeskakuje na luz. Oczywiscie moge trzymac reke na 5.biegu aby nie zeskoczyl, dzieki czemu normalnie jade na nim, jednak wolalem w taki sposob nie prowadzic bo balem sie ze.uszkodze to jeszcze gorzej. Takze reszte ok 40 km jechalem na 4 biegu. Moge jeszcze dodac ze np przy ruszaniu na 1, oraz na 2 slychac takie stukotanie, jakby cos o cos uderzalo. Bylem z autem tutaj u 1 mechanika, a ten mowil ze ze skrzynia biegow kaput i do wymiany, jutro jade do 2 innych mechanikow, jednak dobrze by bylo miec jakies info o tym aby ich nakierowac na problem czy cos. Co moglo sie zniszczyc?
Przepraszam za bledy jezykowe i interpunkcyjne poniewaz pisze ten temat z komorki