Dziś z ciekawości jeszcze rozebrałem schowek by sprawdzić na 100% czy jest tam ten filtr kabinowy, czy nie i jednak nie ma go, podrzucam fotki jak by ktoś był ciekawy jak to wygląda i może jednak podpowiedział, że gdzieś jest schowany.
Nie widać go tak jak byś faktycznie go nie miał. Byc może były takie wersje z kimą bez filtra. Wiem że w innych markach zdarzało się coś takiego rzadko ale było to możliwe.
Właśnie wychodzi, że nie ma go wcale, poza tym na internecie też nie ma żadnego filtra kabinowego do tego autka - więc problem z filtrem rozwiązany mam.
Na razie rzuciłem do wnętrza i do bagażnika ryż w skarpetkach i było względnie, nie uciążliwie. Teraz podczas wiosny ogarnę sobie to na fest z tym zasilikowaniem i będzie dobrze.
Osoby z niepełnosprawnością na drodze Osoby z niepełnosprawnością posiadają w ruchu drogowym szczególne prawa, z czego wielu kierowców nie zdaje sobie sprawy. Chodzi nie tylko o specjalne miejsca parkingowe, lecz także o możliwość przekraczania ...
Nowy Nissan LEAF - Czy wiesz, że... 1. Korzystając z wyjątkowej aplikacji CARWINGS , kierowca może "zadzwonić" do swojego samochodu, aby sprawdzić stan naładowania akumulatora lub wyszukać w pobliżu stację ładowania, skorzystać z usługi Google Send-To-Car, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.