Suzuki Baleno - parowanie szyb

31 Sty 2018, 18:29

Dziś z ciekawości jeszcze rozebrałem schowek by sprawdzić na 100% czy jest tam ten filtr kabinowy, czy nie i jednak nie ma go, podrzucam fotki jak by ktoś był ciekawy jak to wygląda i może jednak podpowiedział, że gdzieś jest schowany.
gber44

31 Sty 2018, 18:57

Nie widać go tak jak byś faktycznie go nie miał. Byc może były takie wersje z kimą bez filtra. Wiem że w innych markach zdarzało się coś takiego rzadko ale było to możliwe.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

31 Sty 2018, 20:09

Właśnie wychodzi, że nie ma go wcale, poza tym na internecie też nie ma żadnego filtra kabinowego do tego autka - więc problem z filtrem rozwiązany mam.
gber44

03 Lut 2018, 12:11

Z filtrem masz problem z głowy ale powiedz czy rozwiązałeś problem z wilgocią w bagażniku?
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

07 Mar 2018, 20:32

Na razie rzuciłem do wnętrza i do bagażnika ryż w skarpetkach i było względnie, nie uciążliwie. Teraz podczas wiosny ogarnę sobie to na fest z tym zasilikowaniem i będzie dobrze. :)
gber44

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Osoby z niepełnosprawnością na drodze
    Osoby z niepełnosprawnością posiadają w ruchu drogowym szczególne prawa, z czego wielu kierowców nie zdaje sobie sprawy. Chodzi nie tylko o specjalne miejsca parkingowe, lecz także o możliwość przekraczania ...
    Nowy Nissan LEAF - Czy wiesz, że...
    1. Korzystając z wyjątkowej aplikacji CARWINGS , kierowca może "zadzwonić" do swojego samochodu, aby sprawdzić stan naładowania akumulatora lub wyszukać w pobliżu stację ładowania, skorzystać z usługi Google Send-To-Car, ...