Suzuki Jimny Instrukcja

06 Kwi 2007, 20:18

Witam,

mój staruszek przechodzi kryzys wieku "starczego" chyba, bo postanowił sobie kupić Jimny. Problem w tym, że sprowadził go z Holandii i ma instrukcję tylko po niderlandzku, a po polsku jakoś nie może znaleźć.

Czy ktoś może mnie poratować polską instrukcją? W formie książkowej albo nawet elektronicznej? Z góry dziękuję.
Vanin
Nowicjusz

02 Lis 2008, 08:55

Vanin napisał(a):Witam,

mój staruszek przechodzi kryzys wieku "starczego" chyba, bo postanowił sobie kupić Jimny. Problem w tym, że sprowadził go z Holandii i ma instrukcję tylko po niderlandzku, a po polsku jakoś nie może znaleźć.

Czy ktoś może mnie poratować polską instrukcją? W formie książkowej albo nawet elektronicznej? Z góry dziękuję.

mój Ojciec też nabył to auto i mam identyczny problem; czy mogłby mi Pan zdradzić jak rozwiązaj to;

z gory dziekuje za odpowiedz

[email widoczny po zalogowaniu]
zwiorinx
Nowicjusz

02 Lis 2008, 13:37

a po co Wam instrukcja? przecież w jimnym wszystko jest banalnie proste :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

02 Lis 2008, 16:02

moj ojciec jest dość zasadniczy jak bym mu przedstawił jakies wydruki z forum to nawet by ich nie przejrzał; chce instrukcję i już; to jest koniec wywodu;

pozdrawiam

zwiorinx
zwiorinx
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Octavia RS na Festiwalu Prędkości Goodwood
    Podczas Festiwalu Prędkości Goodwood 2013 SKODA po raz pierwszy zaprezentuje Nową Octavię RS. Nowa SKODA Octavia RS to sportowa i jednocześnie najszybsza seryjna wersja najważniejszego modelu marki. Samochód będzie ...