REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Karson napisał(a):wyboru wielkiego nie masz - sj410 lub 413. różnią się szerokością mostów i pojemnością silnika.
samurajsj700 napisał(a):Bez obrazy KARSON ale jest jeszcze model sj 700
Zygmuncik napisał(a):Witam. za kilka miesięcy mogę zacząć robić prawo jazdy. więc zacząłem zastanawiać się nad wozem.jako że mój wujek jest inżynierem i przy tym zapaleńcem offroad-u miałbym u niego serwis. o samuraju marzę już dawno- mam obiecane u rodziców.. jest jeden problem. sam go muszę zrobić z wujkiem.. to znaczy dostaje najtańszego samuraja- (musi być silnik sprawny) czyli do zrobienia blacharka, wszystko do czyszczenia, malowania, spawania naprawiania. byle by był kompletny- siedzenia zderzaki itp.. wiem że z samuraja za 1500zł można zrobić samochód za 13tyś- właśnie tak mój wujek zrobił - zarobił na nim około 8-9 tyś. myślę że kupie samuraja do 2500zł a potem będą mi rodzice dawali na naprawę jego:) wiem że bez sensu ale cóż z rodzicielami nie ma rozmowy. i tak jestem im wdzięczny za to co mi obiecali..czy mógłby mi ktoś pomóc w wyborze modelu- i ewentualnie udzielił porad dotyczących właśnie tego cudownego autka?? najbardziej preferowałbym model typu pick-up (bez hard top-u)
z góry dziękuje za wszystkie sensowne odpowiedzi:)
Karson napisał(a):fajnie, że trafił się na forum specjalista od suzuki sj/samurai. witamy