Najlepiej chyba od innego samuraja . Ja korzystając z okazji chciałbym zapytać co to może być jak po przełączeniu sprzęgiełek na loc i po przejechaniu pewnego odcinka sprzęgiełko z jednej strony jest goronce a z drugiej zimne . Dzieje się tak bez wzglendu na to czy jade na biegach terenowych czy tylko mam zapienty przedni napend . Z góry dziękuję za odpowiedż .
Może sprzęgiełko się nie zapina. Sprawdz dlaczego tak się dzieje. Może jakiś syf dostał się do środka albo jest za dużo smaru. I lepiej nie zapinaj przodu dopuki tego nie sprawdzisz bo może być już za późno na reanimację sprzęgiełka.
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Zapomniałem jeszcze dodać, że gdy podczas jazdy z zapięntym napendem na przód powyżej 40km , wciskam sprzęgło i zmiemiam bieg słysze gdzieś w przednim moście niepokojące grrrrrrrrrrrrrrrrr . Po zmianie biegu jest już dobrze, ale gdy zjeżdżam z górki i puszczam gaz znowu słyszę ten dzwięk .
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Mazda6 zdobywa prestiżową nagrodę - Red Dot Design Nowa Mazda6 została uhonorowana tegoroczną nagrodą "Red Dot", która jest wyrazem międzynarodowego uznania dla jej wyjątkowej stylizacji. Jest to kolejny sukces tego modelu oraz rewolucyjnego motywu projektowego "KODO: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.