Koledzy mam mały problem rozwaliło mi sie łączenie ostatniego wału z tylnym mostem czy to sie da wymienić czy trzeba rozgładać się za nowym mostem?
[/list]
Dzięki ale już wiem że muszę kupić tylny wał bo i on też ucierpiał.Tylko jak na złość jak ja potrzebuję tylny wał,to wszędzię są wały przednie albo środkowe
Z mostem jest wszystko ok. Mam luzy na wszystkich krzyżakach a ten ostatni poprostu nie wytrzymał i rozwalił tą część w którą wchodzi no i przy okazji wał też.
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
BMW M6 Gran Coupe - wysokie osiągi i luksus Trzeci wariant nadwoziowy rasowego samochodu sportowego BMW M6 zostanie zaprezentowany światu jako BMW M6 Gran Coupe, dołączając do znanych już modeli Coupe i Convertible. Nowy członek rodziny M6 nie wyrzekł się ani wyjątkowego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.