Dobrze prawisz ,skąd ty jesteś ?Z Łącka?!!! Nie pijesz?Załatwię ci zwolnienie z przyrzeczenia ale musisz sypnąć kasą(nie mnie)rozwod też ci załatwię,ja za darmo ale inni żądają za to podobno mnóstwo kasy,A FE!
No to się chłopie trzymaj ale trochę na krótko podpisałeś bo ja przyrzekłem sobie,że do końca życia będę pił,ciekaw jestem czy wytrzymam w postanowieniu,jak myślisz jak zostanę przyjęty tam gdzie ty byłeś?!(z chęcią złożenia takiego przyrzeczenia)
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Mercedes Klasy S Coupé Sugestywny design nadwozia nowej Klasy S wyznacza wzorce swoją imponującą kompozycją – wizualne napięcie w liniach nadwozia i dynamiczne kontury. Już na pierwszy rzut oka nowa Klasa S przejawia ambicję do bycia liderem. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.