Dobrze prawisz ,skąd ty jesteś ?Z Łącka?!!! Nie pijesz?Załatwię ci zwolnienie z przyrzeczenia ale musisz sypnąć kasą(nie mnie)rozwod też ci załatwię,ja za darmo ale inni żądają za to podobno mnóstwo kasy,A FE!
No to się chłopie trzymaj ale trochę na krótko podpisałeś bo ja przyrzekłem sobie,że do końca życia będę pił,ciekaw jestem czy wytrzymam w postanowieniu,jak myślisz jak zostanę przyjęty tam gdzie ty byłeś?!(z chęcią złożenia takiego przyrzeczenia)
Co nam mówią oznaczenia reflektorów, przednich i tylnych lamp? Przednie lampy w samochodach i tylne mają wybite na kloszach lub obudowie reflektorów znormalizowane kombinacje liter i cyfr. Są to ważne informacje które mówią nam o przeznaczeniu produktu oraz jego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.