Suzuki Swift 1.3GS '93r. - wymiana rozrządu

14 Kwi 2009, 21:44

Aj tam nie przejmuj się detalami. To samochodówka a nie klasówka z ortografiiiiiiiiii:)
BANAN23
Początkujący

Miejscowość: Jabłonna Lacka
  • 14 Kwi 2009, 21:54

Dobrze prawisz ,skąd ty jesteś ?Z Łącka?!!! :shock: :shock: :wink:Nie pijesz?Załatwię ci zwolnienie z przyrzeczenia ale musisz sypnąć kasą(nie mnie)rozwod też ci załatwię,ja za darmo ale inni żądają za to podobno mnóstwo kasy,A FE! :wink:
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

14 Kwi 2009, 22:59

Nie nie. Poszłem w zakład i podpisałem u plebana. Ślubu nie brałem to i rozwód nie jest jeszcze na topie:)
    BANAN23
    Początkujący

14 Kwi 2009, 23:06

No to się chłopie trzymaj ale trochę na krótko podpisałeś bo ja przyrzekłem sobie,że do końca życia będę pił,ciekaw jestem czy wytrzymam w postanowieniu,jak myślisz jak zostanę przyjęty tam gdzie ty byłeś?!(z chęcią złożenia takiego przyrzeczenia)
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

14 Kwi 2009, 23:32

Mówie Ci więcej nie pij. Ale mniej też NIE :))) he he Ja gdyby nie ten zakład to bym nie siedział przy ekraniku tylko w barze
    BANAN23
    Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes Klasy S Coupé
      Sugestywny design nadwozia nowej Klasy S wyznacza wzorce swoją imponującą kompozycją – wizualne napięcie w liniach nadwozia i dynamiczne kontury. Już na pierwszy rzut oka nowa Klasa S przejawia ambicję do bycia liderem. ...