12 Lis 2024, 15:58
Cześć. Sprawdziłem historię autka na carvertical. Raport nie jest bogaty, ale w połączeniu z informacjami od właściciela daje szerszy ogląd sytuacji. Do rzeczy - od właściciela wiem, że w Belgii (sprowadzony w 2017 r.) miał przed sprowadzeniem uszkodzenie z przodu, wg właściciela wymieniony zderzak i chłodnica (podobno jakiś słup). W carvertical to się potwierdza - szkoda od 12 tys. zł do 22 tys. zł. Czy z Waszego doświadczenia te uszkodzenia mogły tam w Belgii zostać wycenione na taką kwotę? Auto ma też wymienioną przednią szybę, ale jest 5, czyli tak jakby w 2015 r. (zamiennik), czyli przed tym uszkodzeniem w 2017 r. Dodatkowo w 2014 r. wg raportu było uszkodzenie z tyłu wycenione na 2 tys. zł - 6 tys. zł. Co sądzicie? Aktualnie auto wygląda dobrze, nie ma rdzy na zewnątrz, dziś jadę obejrzeć od spodu, 2010 r., sprzęgło lub regeneracja skrzyni do zrobienia - głośny na biegu jałowym, jak się wciśnie sprzęgło to cichnie (odpowiednio wynegocjowana cena w tym temacie). Z góry dzięki, o 17 jadę go obejrzeć i potencjalnie kupić, więc jakby ktoś był tak pomocny i mi odpisał w miarę szybko to byłbym mega wdzięczny.