REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pionek napisał(a):Pokaż takie nowe auto z salonu za 39
Pionek napisał(a):No ja tak samo mogę napisać, w każdym temacie każdy VAG od Golfa III do A6 3,0 TFSI wszystko bee
załóżcie swoje forum anty-vag.com.pl (prawie jak antykomor..) i będzie sprawa załatwiona a nie mącicie ludziom w głowie.
Niektóre Wasze opowiastki to już pokonaliście największych hejterów - gimbów pod clipami na youtube
szybki napisał(a):brak doświadczenia
Pionek napisał(a):nie chce myśleć ile trzeba kasy wywalic na serwis niejednego Lexusa
Pionek napisał(a):poza tym wszystkim opowiadasz jakie Audi drogie w serwisie z V6, niejednokrotnie opowiadając że Lexus czy ogólnie Japonia to mistrze taniego serwisowania.
Absolutnie, wyciągnąć z auta i włożyć do pudełka i do sklepu jako nówkadzida napisał(a):Bo sprzęgło to wymaga wymiany po 150tys.
To pytanie akademickie ile masz lat? 99? skoro miałeś każde auto VAG-a z każdym silnikiem, chyba że przez 2 tygszybki napisał(a):Do tego chłopie niedość że serwisuje auta Twojej ulubionej marki i mam kontak chociażby z profi silnikowcami to posiadałem audiaki, golfiaki, polwki itp.więc co chcesz więcej? Temat up a wiesz że up i citigą miałem pewnie pół roku
Pionek napisał(a):To pytanie akademickie ile masz lat? 99? skoro miałeś każde auto VAG-a z każdym silnikiem, chyba że przez 2 tyg
dzida napisał(a):P.S. II W tym tygodniu zobaczymy ile kosztuje pakiet startowy do A4 B5 z mitycznym 1.6.
dzida napisał(a):Dodam tylko, że w zadbanym A4 z 157tys. przebiegu było więcej usterek na start niż przez 3 lata miałem w Lexie.
Raziel11 napisał(a):Pewnie z 1500 max i to z prewencyjna wymiana termostatu i czyszczeniem przepustnicy ;p
Raziel11 napisał(a):Co tam sie popuslo? ja do tego przebiegu robilem tylko termostat i jedna oslone przegubu, czyzby te 157tys to bylo realnie 314tys? ;p