Suzuki vitara opinie

04 Wrz 2008, 21:42

czy ktos z was ma , miał to auto i szczerze moze mi powiedziec czy jest to cos warte , spotkałem sie narazie z naprawde dobrymi opiniami o tym aucie, choc stare jakos nik nie narzeka, za to np w nowym Land Roverze freelanderku co chwila widze , jak wymienic to tamto siamto , i opinie nie za dobre,

interesuje mnie witarka , 1990-1994 , z holandi bo tu mieszkam i pracuje, auta te tutaj kosztuja ok 2000E i naprawde wygladaja na nie zajechane ,przewanie uzywaja je tylko do pracy i na zakupy, bo niby jak uzywac w terenie skoro tu gorek nawet nie ma :D
szatan
Nowicjusz

05 Wrz 2008, 07:33

miałem. polecam.
dostęp części super, ceny też ok. autko bardzo mało awaryjne, wdzięczne i wygodne. niestety małe.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Wrz 2008, 13:54

do wariacji po off roadzie zarówno dzikim jak i przygotowanym świetna zabawka ;) kolegów dwóch ma i czasem jezdzimy :P super sprawa. Mało awaryjne, lekkie i warto zagazować.
Kuber
Nowicjusz

Miejscowość: Lubin woj. Dolnośląskie

13 Paź 2008, 20:15

polecam vitarę ( jeżdżę już 2 rok), ale jakiego modelu byś nie kupił musisz liczyć się z wizytą u blacharza. nadkola i błotniki pod plastikami nie istnieją ;))
schizma
Nowicjusz

14 Paź 2008, 20:05

WItam dzieki za odpowiedzi , Blacha , lakiernik to nie problem , jestem rozgarniety w tej dziedzinie :wink: Jeszcze jakbys mogł napisz jakie masz gumki , ile na nich pali i wazna sprawa czy da sie jechac vitarka 120 km/h w miare komfortowo jesli mozna to tak nazwac :roll: czy skacze jak mala pileczka .
szatan
Nowicjusz

15 Paź 2008, 07:41

120km/h :?: Jak chcesz tyle jeździć to płaskie auto sobie kup, a nie terenówkę.
No chyba, że będziesz się vitką lansował... szerokie kapcie, alufelgi, muzyczka... :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Highway Hero" Mercedes-Benz Actros 2551 6x2
    Podczas 65. targów pojazdów użytkowych w Hanowerze uwagę zwiedzających przyciągnął niepowtarzalny Actros w kolorze jadowitej zieleni, zaparkowany przy wejściu do świata samochodów użytkowych Daimler Trucks. ...

15 Paź 2008, 14:42

na lato mam Fulda Tramp 255x60 R15, a na zimę MAMUT (SAHARA PERSCHINI) 205/70R15.
Na letnich (zew względu na szerokość opony) strasznie rzuca na koleinach, ale na dobrej drodze nie.
120 km/h to żaden problem
schizma
Nowicjusz

15 Paź 2008, 16:18

Karson napisał(a):120km/h :?: Jak chcesz tyle jeździć to płaskie auto sobie kup, a nie terenówkę.
No chyba, że będziesz się vitką lansował... szerokie kapcie, alufelgi, muzyczka... :wink:

Dzieki , plaskich nie preferuje, dobrze wiem ze to nie auto do szybkiej jazdy , a pytam sie o to dlatego ze mieszkam w holandii i 2 razy do roku jade do polski , wiec nie chce zeby to była droga przez piekło :wink:
szatan
Nowicjusz