Suzuski Baleno Sedan - Wahacz do wymiany - problem z wyborem

21 Paź 2014, 11:22

Witam, byłem niedawno na przeglądzie rejestracyjnym, okazało się że mam wahacz do wymiany (prawy przedni), problem polega na tym że jak tak sobie szukam to znalazłem jedynie parę ofert na allegro, jednak nie wiem czy jest dobry, ponieważ np:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Na tej aukcji na dole jest spis, są wszystkie Baleno poza moim Sedanem xd i teraz nie wiem co mam zrobić, inne wahacze na allegro wyglądają tak samo np:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Może ktoś coś doradzić ?
mt17
Nowicjusz

Auto: suzuki baleno 1.6

30 Paź 2014, 14:18

Wykręć wahacz i jedź kupić nowy z nim pod pachą do hurtowni jak nie jesteś pewien. Często tak się robi,żeby 2 razy nie jeździć. Niby wszystko jest typowe ale jak się przywiezie cześć np tarcze hamulcowe ,to się później okazuje,że trzeba je odwozić...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Transport ponadnormatywny i jego początki
    Pojazdy przewożące ciężkie i duże ładunki istniały już w XIX w., jednak dopiero pod koniec lat 20. ub. w. pojawiły się przyczepy, naczepy oraz odpowiednie ciągniki, które można uznać za protoplastów współcześnie ...