Witam mam Ibizę 2004 ,ostatnio zapaliła mi się kontrolka świec żarowych ,nie działają światła stopu ,wymieniłem czujnik hamulca na nowy nic nie pomogło ,sprawdziłem bezpieczniki niby ok ,wszystkie żarówki są dobre .Zauważyłem że świeci stop na klapie od bagażnika nawet jak światła są wyłączone ,wciskając hamulec nie świecą mocniej ,gdzie szukać przyczyny ,zwarcie jakieś ?
Kalkulator porównania rozmiarów opon Jak sprawdzić czy rozmiar zamiennika opony względem oryginalnego rozmiaru będzie prawidłowo dobrany? W tym przypadku należy porównać średnicę zewnętrzną opony wzorcowej z oponą sugerowaną jako zamiennik. Jest zasada ...
Hyundai Santa Fe Nowej Generacji "Nowy Santa Fe kontynuuje globalny sukces modelu. Zaprezentowany w 2001 roku, model Santa Fe pierwszej generacji jest podstawą wiarygodności i doświadczenia marki w segmencie SUV" powiedział Thomas A. Schmid, Dyrektor Operacyjny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.