Witam! Mam taki problem w astrze 1, że gdy włączam światła mijania to pojawia się kontorolka od długich i palą sie długie, tak samo po przełączeniu na długie. Co może być zepsute?
Mitsubishi i-MiEV najlepszym ekologicznym pojazdem Model i-MiEV, oferowany przez Mitsubishi Motors Australia Limited (MMAL), został ogłoszony przez magazyn Green Lifestyle najlepszym ekologicznym pojazdem na rynku w Australii. Ten w pełni elektryczny model wywalczył najwyższe ...
Nowe Audi S3 Sportback - oszczędne, szybkie i komfortowe Moc 221 kW (300 KM) i moment obrotowy 380 Nm, sprint od zera do 100 km/h w pięć sekund – nowe Audi S3 Sportback oferuje najlepsze osiągi w swojej klasie. Charakteryzuje się też wzorcową efektywnością: silnik 2.0 TFSI ...
Masz uwalony rogal od świateł, częsta przypadłość ale cena też nie straszna: [link do oferty na Allegro wygasł] i dostęp dobry nie trzeba nawet kierownicy ściągać bo rogal jest dzielony:)
Wydaje mi sie, że możesz mieć jakieś zwarcie. Długo tak się dzieje? Jeśli znasz się na tym sam, to próbuj coś zdziałać. Jeśli nie, to leć do mechanika.
Temat już raczej zamknięty i myślę że najbardziej zainteresowany już poradził sobie z problemem, a Twoja wypowiedź bachus niestety nic nie wniosła do tematu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.