Witam! Mam taki problem w astrze 1, że gdy włączam światła mijania to pojawia się kontorolka od długich i palą sie długie, tak samo po przełączeniu na długie. Co może być zepsute?
Jazda po mokrej nawierzchni - poślizg pod kontrolą Jazda po mokrej nawierzchni wymaga od kierowców więcej ostrożności i umiejętności. Jednym z największych niebezpieczeństw w takich okolicznościach jest akwaplanacja, czyli poślizg wodny. Co sprzyja akwaplanacji? Zły ...
Nightvision - technologie high-tech w nowym Touaregu Nowy Touareg jest oferowany z licznymi innowacyjnymi urządzeniami, których zadaniem jest pomoc kierowcy w niebezpiecznych sytuacjach. Jako pierwszy model Volkswagena nowy Touareg został wyposażony m.in. w system "Nightvision", ...
Masz uwalony rogal od świateł, częsta przypadłość ale cena też nie straszna: [link do oferty na Allegro wygasł] i dostęp dobry nie trzeba nawet kierownicy ściągać bo rogal jest dzielony:)
Wydaje mi sie, że możesz mieć jakieś zwarcie. Długo tak się dzieje? Jeśli znasz się na tym sam, to próbuj coś zdziałać. Jeśli nie, to leć do mechanika.
Temat już raczej zamknięty i myślę że najbardziej zainteresowany już poradził sobie z problemem, a Twoja wypowiedź bachus niestety nic nie wniosła do tematu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.