Beru to uznana jakość i moim zdaniem można brać w ciemno. NGK jest też ok. Spokojnie i z czystym sumieniem polecam polskie ISKRY. Nie dosyć ,że tanie to jeszcze dobre.
Dziekuje za odp iskry kiedys mialem w tico i nie bylem zadowolony, cena smieszna, ale auto szarpalo, zmienilem wtedy na ngk made in japan i bylo miodzio. Teraz w sumie tez bym sie nie wahal i w ciemno bral ngk, ale zdziwilo mnie to ze sa made in poland a czytalem o nich kiepske opinie .. moze lepiej wybrac beru ? Albo boscha ?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Nocne przymrozki to zmora kierowców Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
hape napisał(a):nie mam przekonania co do tych ngk made in Poland.
No ja bym też nie miał - NGK w oryginale były bardzo dobre, Bosch nigdy mi nie pasował, a ostatnio widzę pozytywne oceny Denso .. Na NGK jest coraz więcej skarg..
Polecam, sam na nich jeżdżę od jakiegoś czasu. Wcześniej na NGK silnik nie do końca pracował tak jak powinien i dawało się to odczuć na wolnych obrotach (tylko wtedy). Po zmianie świec jest ok, chociaż NGK były nowe.
Ździwiło mnie to jak sprzedawca w sklepie gada że ngk są made in Poland, kiedyś to były made in Japan i made in France ( z czego japońskie były o wiele lepsze ), więc nie mam zaufania do tych Polskich. Na jutro mam zamówiony komplet Beru za 60 zł ( 4szt ), jeśli będą mieli Denso na stanie to sie zastanowie nad nimi i zapytam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.