Sygnal dzwiekowy swiwtel drogowych

19 Sie 2009, 19:37

witam mam pytanie czy ktos przekladal anglika rok 2000 . Chodzi mi o sygnal dzwiekowy wlonczonych swiatel jest w prawych dzwiach czy przełożenie tego ustrojstwa jest mozliwe . Poszukalem wylacznika typu zamkniete dzwi odlancza otwarte zalancza i niema takiego podlaczone jest gdzies w zamku , lewe dzwi zalanczaja tylko swiatlo przydalbysie sygnal bo juz pare razy zostawilem autko na swiatlach :grin: Happy Pozdrawiam
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

23 Sie 2009, 17:34

ten sam problem mam, a na dodatek przez moją ślepotę założyłem zupełnie niepotrzebnie nowy temat ;/
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

23 Sie 2009, 20:10

witam ponownie poswiecilem wczoraj troche czasu i rozebralem obudowy progow dostalem sie do kostek (czarna kostka) po prawej stronie znalazlem przewod odpowiadajacy za zalanczanie sygnalu i swiatla w podsufitce po lewej stronie znalazlem przewod odpowiadajacy za zalanczanie swiatla w podsufitce przeciagnelem dodatkowy przewod zmostkowalem i dziala sygnal w obydwoch dzwiach Proste moze komus sie przyda jak to zrobic podpowiedzial mi kolega z innego forum Pozdrawiam
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

23 Sie 2009, 20:16

ooo super mnie się to przyda ;]
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

07 Wrz 2009, 06:12

W landu 2002 benzyna wystarczy zamienic z soba dwa przewody przy skrzynce bezpiecznikowej (kostka na samym dole z prawej strony skrzynki bezpiecz.). Problem rozwiazany bez ciagania dodatkowych kabli.
maniek77
Nowicjusz

Miejscowość: Chełm
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda na oponach letnich zimą to przepis na wypadek
    Jesienno-zimowa pogoda za oknem, a niebawem zapowiadana mroźna zima to także pogorszenie warunków jazdy na drogach. Kierowcy powinni przywyknąć do opadów deszczu i mokrych ulic – przymrozków, śniegu, ...