Sam tytuł sporo już zdrada ale dokładnie chodzi tu o grę Euro Truck Simulator 2 do której można wykorzystać kierownicę Logitech G29 Driving Force. Miałem okazję spróbować jazdy w takim zestawieniu i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Co ciekawe kierownica ma kąt obrotu 900 stopni tak jak w prawdziwym samochodzie, a w połączeniu z ta gra która ma naprawdę mega realistyczne scenerie to super połączenie. Usiadłem do gry na chwilę, a skończyło się na zawalonej całej nocy dobrze że był weekend. Ogólnie nie wiedziałem że są takie fajne gry które uczą wyobraźni i jazdy już samą ciężarówką z naczepą gdzie wiadomo żeby wyrobić się na zakręcie to zazwyczaj trzeba pojechać szerzej. W tym przypadku kierownica jest niezbędna, a wrażenia naprawdę są duże bo cały zestaw porusza się całkiem realistycznie wchodząc w zakręty czy manewrując po parkingu.
Próbowaliście jazdy w tej grze z kierownicą, a może macie jakieś inne gry w które warto zagrać mając taką kierownicę?
Land Rover Discovery - 7-miejscowy SUV klasy premium Samochód zadebiutował w 2016 roku i jest pozycjonowany jako piąte wcielenie tego modelu. Producent zapowiadał, że stanowi on połączenie samochodu terenowego z zaletami SUV-a. Ceny tego modelu startują od 245 900 zł. ...
Philips Ultinon Pro9000 H4 - bardzo zły rozkład strumienia światła Proszę o pominięcie kwestii prawnych, ponieważ nie mieszkam w Polsce. Dodam rownież, ze wybralem te żarowki LED dlatego, że niby powinny dawać idealną linie światlo/cienia, aby nie oślepiać jadących z naprzeciwka... Żarowki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.