Syrena 100 - pasja ponad wszystko

12 Lut 2020, 13:42

Cześć wszystkim! To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać :) Jednocześnie chciałbym przedstawić mój autorki film o Syrenie 100 odbudowanej przez pana Bartka, zapraszam do oglądania i komentowania :)!

Link do filmu (Youtube)

djtomas
Nowicjusz

12 Lut 2020, 15:32

Kolor jest oryginalny?
Bardzo zniszczona była jak ją kupiliście?
Ile kasy i czasu pochłonęła renowacja?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

12 Lut 2020, 15:35

Całą renowację przeprowadził mój kolega Bartek, tutaj jest fanpage na którym jest trochę zdjęć: [link wygasł] można też podpytać o szczegóły renowacji, na pewno odpowie :)
djtomas
Nowicjusz

13 Lut 2020, 10:41

Kolego skoro wchodzisz na forum to powinieneś odpisać na nim bo w tej chwili to nic innego jak reklama ;/ Zapytałem nie po to żeby skakać po różnych stronach i zadawać znowu takie same pytania...
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

13 Lut 2020, 10:54

Jeśli tak to wyglada to wybaczcie. Syrena nie jest moja wiec ciężko mi dokładnie odpowiedzieć na wszystkie pytania, jednak postaram się napisać to co wiem:

-Lakier nie jest oryginalny, była malowana przez Bartka

-renowacja pochłonęła ok 5 lat, a jeśli chodzi o pieniądze, to myśle ze wystarczy jak napisze że spokojnie nowy samochód można by za nie kupić :)

-jak bardzo była zniszczona to już zależy od tego jak interpretować to pytanie. Prawie cała była w oryginale i niewiele elementów brakowało, jednak była mocno nadszarpnięta zębem czasu jeśli chodzi o stan tych elementów (obicia, blacharka, silnik).
djtomas
Nowicjusz

09 Mar 2021, 09:34

No piękna stara dobra syrenka. Aż by się chciało przejechać taką
maciekp777l
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Peugeot 3008DKR Maxi – dane techniczne
    Peugeot 3008DKR Maxi został zaprojektowany do jazdy na czas po drogach o nawierzchni miękkiej, wydmach oraz bezdrożach i jest przygotowany na najtrudniejsze warunki, spotykane na trasach rajdów terenowych całego świata. ...