HEROKRIS napisał(a):3) majacego co najmniej 25 lat, którego model nie jest produkowany od 15 lat
Ja "stępluję"na podstawowej a więc nie chce mi się kukać w przepisy dotyczace poj.
zabytkowych i sam...Oczywiście ze masz całkowitą szansę ją zarejestrowac bo masz
przeciez dokumenty/DR...Miałem podobna sytuację z ciagnikiem...Fakt ze 10 lat temu/
i na pewno jest ślad w WK...Tylko jak Ci napisałem juz wcześniej w tym stanie tech.
w jakim jest teraz nikt/rozsądny...
![Mr. Green :mrgreen:]()
/po tym się nie podpisze....
HEROKRIS napisał(a): ''SAM''
Gościu-rzeczoznawca moze coś słyszał ale widzę ze nie miał zielonego pojęcia w temacie pojazdu "SAM"...Jezeli miałbyś zamiar iśc w tym kierunku to nie masz szans bo przeciez to nie jest pojazd typu "SAM"...W takim wypadku nie mozesz uzywać do jego budowy części lub podzespołów ktore posiadają znaki homologacji wydane przez proucenta...Wtedy taki pojazd nie zarejestrujesz jako"SAM"...
HEROKRIS napisał(a):Generalnie czy jest jakaś szansa na to aby znów wyjechać legalnie na drogę.
Oczywiście ze tak ale pod warunkiem ze doprowadzisz swoją "królową"
![Mr. Green :mrgreen:]()
do wersji pierwotnej...Nie wiem jaka podejmiesz decyzję w tym temacie ale mozesz udać się do WK i popytać czy jest szansa jej rejestracji pokazując jakie posiadasz dokumenty no i oczywiście nic nie wspominając w jakim stanie technicznym jest ona obecnie...Dalsze decyzje będą juz nalezały do Ciebie....
![Exclamation :!:]()
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.