Witam. Ostatnio zerwała mi się linka sprzęgła przy Fiacie Seicento 900,wymieniłem linkę sprzęgła .Mam problem że podczas ruszania na jedynce szarpie przy ruszaniu , również podczas ruszania pod górke szarpie i mam problemy z ruszeniem.Przy ruszaniu na wstecznym nie szarpie . Co może być przyczyną tego szarpania ?pozdrawiam
Próbowałem regulować linke sprzegla ( naciągnąłem oraz popuszczałem) nic nie pomogło... Wlałem troche oleju silnikowego na linke od środka jak wychodzi , również nic nie pomogło...
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
BMW Concept Z4 Coupé 2005 BMW Concept Z4 Coupé zostało stworzone z myślą o kierowcach ze sportowym "zacięciem", którzy cenią wysokie osiągi, dlatego samochód zapewnia podróżującym uczucie przebywania tuż nad nawierzchnią, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.