Szczkeki hamulcowe tył honda civic v

07 Sie 2015, 10:10

witam mam pytanie moze ktos z was by mi pomogł kupilem szczeki hamulcowe tył na opakowaniu jest napisane : 200x36 honda civic 1,5VEI ,1.6 VETC ,1.6 CRX , 1.5 nie wiem czy benda pasowały do mojej hani pojemnosc silnika 1,3 95 r czy ktos moze wie i moze mi pomuc z gory dziekuje
Robert1986
Obserwowany

Prawo jazdy: 23 10 1986
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: honda civic v
Silnik: 1,3 75 km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

11 Paź 2015, 10:44

Nikt nie jest w stanie pomóc.Ostatnio kupowałem bardzo tanie klocki hamulcowe Denckermann na przód do VWT5( Allegro),gdy okazały się wręcz rewelacyjne zamówiłem tylne,no i co?!Okazało się,że do mjego busa zastosoeano dwa rodzaje klocków,jedne z czujnikami zużycia (kabelki) a drugie zupełnie inne bez kabelków,i te pasują.Nawet sprzedawca nie wiedział,że te drugie też są stosowane jeszcze w tym modelu,naturalnie miał je.Musisz niestety swoje wymontować i udać się do sklepu.Mój kolega ma Hondę Civic,i też kupił część nie pasującą,chociaż jego auto widniało na liście sprzedawcy.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus GX 460 - bezpieczny i bardziej terenowy
    To już koniec plotek. Lexus zaprezentował właśnie odświeżony model GX 460. Zmiany nie są rewolucyjne, ale wyraźnie widoczne - samochód otrzymał nową stylistykę przodu, systemy bezpieczeństwa czynnego Lexus Safety System ...