Witam,
Poszukuję kilku części do mojego seata ibizy 95r. i szukam szrotu na którym mógłbym je znaleźć. mieszkam w warszawie tak więc interesują mnie jakieś w okolicach. CZy macie coś ciekawego do polecenia?
Toyota Yaris - historia najpopularniejszego modelu marki w Europie Historia Toyoty Yaris, najpopularniejszego modelu marki w Europie, jest bogatsza niż można by sądzić, patrząc tylko na jego trzy generacje. Przez 19 lat swojej obecności na rynku Yaris niemal co roku zaskakiwał swoim nowym ...
ACC, BSW, LDW - systemy bezpieczeństwa na drodze Technologia coraz bardziej wspomaga kierowcę w zachowaniu bezpieczeństwa na drodze. Samochody rozpoznają znaki i ostrzegają o przekroczeniu dozwolonej prędkości, informują o obecności pojazdów w martwym polu a nawet ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.