Szukam auta do 12tyś

17 Maj 2007, 10:34

Jakie auto polecacie do 12tys? Zastanawiałem sie nad punto II, honda civic i seatem Ibizą. Rozważałem także zakup opla vectry ale nie wiem ile to pali a potrzebuje ekonomicznego auta. Może jakieś wasze propozycje?

Z góry dzięki za pomoc
przemek88
Nowicjusz

17 Maj 2007, 12:39

:D Mój typ - honda civic.
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

17 Maj 2007, 14:17

bierz vectre, z tych co wymieniles pali najmniej, polecam, maloawaryjna, dobrze sie trzyma drogi, i ma swietne zawieszenie.Civic nie polecam, poniewaz elektronika czesto w nim pada, i wieadomo, jak nie ma elektroniki, to se nie pojezdzisz za duzo.
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

17 Maj 2007, 15:24

Mam teraz BMW e36 318is(140KM) i średnio mi pali w mieście 12L i chce mieć teraz auto które będzie max palić 8L/100km
przemek88
Nowicjusz

17 Maj 2007, 17:02

przemek88: :shock: to nie jestem pewny, czy Vectra zmieści się w 8l/100?
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

17 Maj 2007, 18:43

malken napisał(a):przemek88: :shock: to nie jestem pewny, czy Vectra zmieści się w 8l/100?

Dlatego pytam jakie auto jest najlepsze i ekonomiczne.

A może coś w Diesel-u, co polecacie?
przemek88
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Fałszywe poczucie bezpieczeństwa
    Pieszy wchodząc na oznaczone pasami przejście często zyskuje fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Jak gdyby fakt, że w tym miejscu ma pierwszeństwo, chronił go przed zagrożeniem. W rzeczywistości na przejściach dla pieszych ...

17 Maj 2007, 19:43

słyszałem że te vectry nie sa najlepsze, pierwsze roczniki blacharka słaba wszędzie rdza no i z awaryjnością to też nie jest tak zadowalająco :)

polecam http://moto.money.pl/oceny_aut/index_m.html tam masz dużo opini na daną markę samochodu
EdEk
Początkujący

Miejscowość: Wałcz