Ogólnie budżet mam 12.500 tyś + do tego odłożone sianko na podstawowe wymiany itp.
Audi a3 jest ładne, ale nie wiem czemu golf jakoś bardziej do mnie przemawia. Mam plan w głowie jak go fajnie porobić i dlatego szukam golfa 4 musowo 3d
Witam. Znalazłem takiego o to golfa. Z opisu wydaje się być rozsądnym wyborem
[link do oferty na Allegro wygasł]
Można coś wywnioskować po zdjęciach ? Czytałem o oznaczeniu tego silnika, podobno bardzo dobry silnik.
Ostatnio edytowany przez mike, 08 Sie 2017, 19:16, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nie zakładaj nowych tematów do każdego ogłoszenia, bo robi się bałagan na forum
Pomijając śmieszny przebieg, pompowtryski i brzydkie moim zdaniem modyfikacje to możesz obejrzeć. Nawet wymienił dla przyszłego właściciele rok temu dwumasę, bardzo miły człowiek Cena to nawet niska, bym powiedział.
Ciężko mi to stwierdzić ile rocznie będę robił km. Tygodniowo minimum 250/300km zrobię. Wiadomo jeszcze wakacje 2 razy do roku (trasy +/- 1000km). Budżet ogólnie na auto mam 12.500zł
BMW M6 Gran Coupe: siła i estetyka w najczystszej formie Na salonie NAIAS 2013 w Detroit BMW M przedstawi premierowy trzeci wariant nadwoziowy BMW M6, wysokiej klasy samochodu sportowego. Nowy BMW M6 Gran Coupe łączy charakterystyczne dla aut spod znaku M osiągi z wyjątkowymi walorami ...
Samochodem elektrycznym dookoła świata - Izabella Miko Izabella Miko przyleciała do Polski prosto z USA by opowiedzieć o tym, po co jeździła na stację paliw... elektrycznym Mitsubishi i-MIEV. Zdradzi też, jak wyglądałaby jej podróż dookoła Ziemi za kierownicą auta na prąd. ...
Witam. Od dawna szukam auta dla siebie. Natknąłem się na takiego golfa [link do oferty na Olx wygasł]
co możecie o nim powiedzieć? warty uwagi?
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Sie 2017, 22:37, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nie zakładaj nowych tematów do każdego ogłoszenia, bo robi się bałagan na forum
Nie jest to silnik tani w utrzymaniu, głównie z uwagi na to, że jest rzadko spotykany (droższe części niż do typowego TDI czy 1.6/1.8 ) - główna bolączka to łańcuch rozrządu, biorąc pod uwagę zaawansowany wiek tych aut i ich przebiegi może zacząć hałasować.
Do tego głowica i uszczelka podatna na przeciążenia z racji budowy V5. Sam silnik nie jest specjalny, jedynie co ma na plus to dźwięk, w tej cenie lepiej wybrać 1.8T, które będzie tańsze w utrzymaniu, a pojedzie lepiej.
Dałem sobie spokój z golfami bo po prostu w Polsce nie znajdzie się zdrowego egzemplarza a jak już coś się trafi to wołają po 15k+...
Rozglądałem się trochę po rynku i natknąłem się na mercedeska w210 z silnikiem 2.0 benzyna z kompressorem. Wersja 186 km. Co powiecie na temat tych silników? Drogie w utrzymaniu, awaryjne?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.