Witam, potrzebuję waszej pomocy. Szukam autka, i mam czterech faworytów. Zależy mi na autku do 8 000 zł, najlepiej z lpg, i tu moje pierwsze pytanie. Lepiej kupić auto od razu z lpg czy może dopiero po kupnie zamontować ?
Samochody nad którymi myślałem to : - Mazda 626 - Volvo S40 - Skoda Octavia - Golf IV (najmniej ta opcja mnie interesuje)
Który samochód z wyżej wymienionych byście mi polecili ?
Budzet bardzo słaby. Najlepiej jest gaz założyc samemu nowy niz kupowac auto zagazowane poniewaz instalka zle założona bedzie generowac wiele problemów. Moze byc tez zużyta i trzeba bedzie ja reanimować. Koszt nowej instalacji lpg to ok 2500zł. Z aut Octavia z 2.0 8v lub 1.8.
Nie no mysle ze jest szansa znaleźć Octavie do 8 tys. Opel Vectra raczej odpada ale dzieki za pomysl. W sumie od poczatku myslalem miedzy Octavia i Mazda. Jeszcze takie pytanie. Bo wiem ze cena za przerejestrowanie np. z Niemiec zalezy m.in silnika itd. A wie ktos ile mniej wiecej wynioslo by przerejestrowanie np. Octavii? Moj wujek ostatnio golfa V kupil i wlasnie przerejstrowanie wynioslo go prawie 2 tys.
Akumulatory magazynują energię ze słońca i wiatru Jednym z głównych wyzwań związanych z wykorzystaniem odnawianych źródeł energii jest jej magazynowanie, co pozwoliłoby na zrównoważenie popytu na energię oraz jej podaży. Renault opracowuje rozwiązania ...
Toyota RAV4 czy Honda C-RV? W popularnym segmencie SUV-ów Honda C-RV i Toyota RAV4 są od lat liderami sprzedaży na amerykańskim rynku. Renomowana organizacja konsumencka Consumer Reports przeprowadziła badanie porównawcze obu modeli i ...
Peugot fajny samochodzik ale jakos nie chcialbym francuza chyba, natomiast Carismy calkiem ciekawe nie powiem. Poszukam cos ciekawego, lancer troche mniej ale tez poszukam cos. A co sadzicie o mazdzie 626 ?
Mazda 626 super auto, ale problemem może być korozja. Jeśli lubisz japońskie marki zwróć również uwagę na Toyotę Carinę E, bardzo fajny samochód, podobnie jak Mazda 626 uchodzi za niezawodny i bezproblemowy w eksploatacji.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.